Programajánló: melegbulik karácsonytól szilveszterig

Már csak másodpercek választanak el bennünket az ünnepi időszaktól: beindul a bejgli- és pezsgődömping, hamarosan napirendre kerül a kérdés, hol bulizzunk karácsonytól szilveszterig. A Pink Puli bulikörkép-rovata máris az olvasó segítségére siet.

 

WOW!

A Women on Women (WOW!) már december 25-én számít a karácsonyban megfáradt LMBTQ partizókra. Az elsősorban leszbikus közönségre fókuszáló bulisorozat karácsonyi kiadása a Toldi Klubban várja a vendégeket. Az első száz érdeklődőt welcome shottal, az alkalomhoz igazított xmas dj settel, különleges visuallal és – nem fogjátok kitalálni – karácsonyi hangulattal csábítják.

A jellemzően családias légkörű rendezvény ideális opció lehet a szenteste utáni regenerálódásra, az ünnepeket magányosan töltőknek pedig egy kis közösségi kikapcsolódásra.

Jegyár: 1000 HUF

Helyszín: Toldi Klub, Bajcsy Zsilinszky út 36-38.

Facebook esemény linkje.

 

HELLO

Budapest legnépszerűbb pop partija After Xmas bulijával szintén a karácsonyi családi dzsemborik túlélőinek kínál lazítási lehetőséget. December 27-én állandó helyszínükön, a Toldi Klubban várják az érdeklődőket. Ahogyan az egyre nagyobb közönséget vonzó HELLO partiknál megszokhattuk, popmuzsikában és hipszter queerekben biztosan nem lesz hiány.

Jegyár: éjfél előtt 1000 HUF, éjfél után: 1500 HUF

Helyszín: Toldi Klub, Bajcsy Zsilinszky út 36-38.

Facebook esemény linkje.

 

GrandJOUR

Az első alkalommal bemutatkozó GrandJOUR Budapest legnagyobb queer előszilveszteri partiját kínálja. A Szent István tér tőszomszédságában található NOMURI-ban már december 29-én elkezdődik a szilveszter. A nagyszabásúnak ígérkező eseményre formabontó visuallal és több alkalommal élő táncshow-val várják a bulizókat. A népszerű dj, L4 Elfour mellett az est házigazdája és worm up dj-je Sütő András színész, a Viharsarok sztárja lesz. A „DISCOTHEQUE“ munkacímen futó előszilveszteri parti zenei tematikája az indie dance – nu disco – happy house szentháromság vonalán mozog.

Jegyár: elővételben 2000 HUF, a helyszínen 2500 HUF

Helyszín: NOMURI, Sas utca 15.

Facebook esemény linkje.

 

Garçons 

A fővárosi meleg partiszcéna legnagyobb bulija természetesen szilveszteri kiadással jelentkezik. December 31-én New Year’s Kiss nevű partijuk a Bazilika mellett a House of Garçons-ban kerül megrendezésre. Az esemény két szinten, két tánctérrel, éjféli ünnepléssel és konfetti esővel várja az érdeklődőket. Az első kétszáz vendéget a szervezők welcome pezsgővel fogadják. A felszabadult ünneplésről az electropop tematikájú buliban táncterenként három-három dj gondoskodik.

Jegyár: éjfél előtt / elővételben 3000 HUF, éjfél után 4000 HUF

Helyszín: House of Garçons, Szent István tér 13.

Facebook esemény linkje.

 

Kommentáld írásainkat a facebookon!