Kinyírja a “Looking”-ot az HBO

A kritikusok körében népszerű, ám alacsony nézettségi adatokat produkáló, második évadát taposó szériát leveszi az HBO a napirendről. Rossz hír ez azoknak, akik hétről-hétre szívesen nézték a vintage meleg sorozatot.

A San Francisco-i meleg srácok, Patrick, Dom és Agustín történetét félórás epizódokban feldolgozó, dráma-komédia évadzáró, 18. részét mindössze 298 ezren nézték múlt vasárnap az USA-ban, ami a rétegtémához képest is alacsonynak számít. Az HBO közlése szerint a fiúktól hasonlóan vesznek majd búcsút, mint a Hello Ladies-től: hamarosan egy különleges, sorozatzáró kiadással jelentkeznek.

Augustín (Frankie J. Alvarez, balra), Patrick (Jonathan Groff, középen) és Dom (Murray Bartlett, jobbra) törétenete véget ér - Fotó: uproxx.com

Augustín (Frankie J. Alvarez, balra), Patrick (Jonathan Groff, középen) és Dom (Murray Bartlett, jobbra) törétenete véget ér – Fotó: uproxx.com

A kritikusok szerint a Looking attól volt nagyszerű, hogy a melegek mindennapjait pont olyannak mutatta, amilyen az valójában: átlagosnak. Lehetséges, hogy a szenzációkhoz szokott közönségnek ez nem volt elegendő, az HBO mindenesetre kimondta az ítéletet.

 

Kommentáld írásainkat a facebookon!