Coxx Men’s Bar – inkább az online pornó

A hetedik kerületi Dohány utcában meghúzódó Coxx Men’s Bar honlapja az átlagos budapesti meleg helyekhez képest kifejezetten igényes alkotás, ráadásul olyan szolgáltatásokat villant meg, amelyek megtekintését mi sem hagyhattuk ki. Szombat este fel is kerekedtünk, hogy a sötétszobák, kabinok, glory hole paravánok mellett testközelből ismerjük meg a „sling szoba“, a „börtön szektor“ és a – kapaszkodjanak meg – „autós szex élmény“ szakkifejezések tartalmát.

Cruising bár - Fotó: coxx.hu

Cruising bár – Fotó: coxx.hu

Annak ellenére, hogy a Coxx a maga műfajában már a bejáratnál színvonalas intézménynek tetszett, a kiszolgáló személyzet esztétikai minősége hagyott kívánni valókat maga után. A kötelező ezer forintos minimumfogyasztás elsőre ugyan nem tűnt rablásnak, azonban a pult mögött álló középkorú, köpcös urak által aranyárban mért röviditalok nyomban átértékelték a szívatásról alkotott fogalmainkat. Miközben a Four Seasons halljából ismert árakon beszerzett italaink fölött üldögéltünk, igyekeztünk meghatározni az intézmény célközönségét, amely bonyolultabb szociológiai feladványnak bizonyult, mint a konkurenciát jelentő Action Bár esetében. Míg utóbbit leginkább a munkanélküli meleg köművesek kedvelt találkozóhelyeként tudtuk azonosítani, a Coxx esetében színesebb kép tárult elénk. A központi bár asztalainál többnyire elfogadhatóan adjusztált fiatalok üldögéltek, közvetlenül melletünk pedig egy jóvágású külföldi úriember egy érdeklő prostituáltnak adott alapfokú angol nyelvleckéket.

Várja az érdeklődőket - Fotó: coxx.hu

Várja az érdeklődőket – Fotó: coxx.hu

Mivel a bár közönsége egymás stírölésénél nem produkált akciózusabb jeleneteket, féktelenebb élményekre számítva nekivágtunk a pincerendszer felfedezésének. A magát Magyarország legnagyobb cruising bárjaként hirdető Coxx-ban cirkálásban nem volt hiány, a szexbár alagsorában szombat hajnalban annyi vendég lófrált, mint Champs-Élysées-n a turista. A félhomályban úszó folyosókból nyilvános fürdő helyiségek, sötétszobák, közösségi használatra rendelt ágyakkal ellátott szeparék, börtöncellaszerűen kialakított szobák nyíltak. A tematikus programokat kínáló helyiségek használata mellett ki-ki választhatott magának kedve és érdeklődési köre szerint segédeszközöket; a falra rögzített András-kereszt mellett a műszaki érdeklődésűek vágyait egy magányosan parkoló Zastava típusú személygépkocsi szolgálta.

Várakozásainkkal szemben azonban rendeltetésszerű használattal csak a kabinos részlegben találkoztunk, a többi helyiségben csupán unott melegek rótták a kilométereket. A közösségi terekben ténfergő érdeklődőkön túl csupán néhány jó karban lévő, rosszarcú férfi bámulta a kilencvenes évekbeli ócska pornófilmeket. Bár a Coxx üzemeltetői láthatóan igyekeznek a legextrémebb igényeket is kiszolgálni, látogatásunk alkalmával nem tapasztaltunk a Shortbus című filmben megjelenített orgiákhoz hasonló felszabadult tömegjeleneteket. Egymástól függetlenül is arra jutottunk, hogy az otthon töltött péntek esténk intenzívebb szexuális élményt jelentett. Pedig akkor külön voltunk: ki-ki maga és az online pornó.

Kommentáld írásainkat a facebookon!