Magnum szauna – gőzfürdő és ducipornó

A Pink Puli szexklub-körkép rovatának aktuális állomása a Csepreghy utcai Magnum szauna volt. A nyolcadik kerületi cruising bár már honlapján sem csinál titkot az intézmény főprofiljából: a wellness szolgáltatás csupán keretezi az explicit szexualitást. 

A hasonló szolgáltatásokat kínáló Action Bárhoz és Coxx-hoz képest jelentős eltérés, hogy míg az előzőeket akár civil ruhában is látogathatjuk, a Magnum szaunában a recepción átnyújtott egy pár papucs, egy darab törölköző, valamint egy darab gumióvszer viselése számít dresszkód-konform megjelenésnek. A gyakorlatban mindez úgy fest, hogy a szauna közönsége a gőzfürdőben, a kabinos részlegekben és a közösségi helyiségekben egyaránt egyszál törölközőben, illetve ádámkosztümben tekinthető meg.

Közösségi tér a Magnumban - Fotó: gaysaunabudapest.com

Közösségi tér a Magnumban – Fotó: gaysaunabudapest.com

Stábunk átöltözés (pontosabban: levetkőzés) után az egyen barna törülközőbe csavarta magát, majd felfedező útra indult a Magnum sokat ígérő pincerendszerében. Már a gőzfürdőbe belépve érzékeltük, hogy a komplexum vendégeit nem a vissszahúzódó prüdéria jellemzi. A finnszauna belső termében ugyanis az üldögélő férfiak egy részét térdeplő férfiak segítették a felszabadult kikapcsolódásban. A Magnum szauna tematikus programokat kínáló videószobáiban a látogatók hasonlóan jól érezték egymást.

Szomorú tapasztalat azonban, hogy a főváros általunk megismert valamennyi felnőtt bárjában szinte kizárólag a nyolcvanas-kilencvenes évek legócskább pornóit vetítik. A Magnum szauna gyakorlata mindezt csak azzal súlyosbította, hogy egyik félreeső mozitermében retro ducipornóval sokkolta az egybegyűlteket. Utóbbi műfaj leglelkesebb nézőit szintén hatvan fölötti úriemberek jelentették.

A vendéglátóipari egység higiéniás viszonyait illetően – minden előzetes aggodalmunk dacára – nem lehet komoly panaszunk; az intézmény jellegéből adódó elővigyázatosság indokolt ugyan, ám a klub vegyvédelmi ruházat nélkül is bátran  felkereshető. Ráadásul a Magnum nemrég eshetett át egy komolyabb ráncfelvarráson: a fekete farostlemezzel dekorált régebbi részek után következő helyiségcsoportok már elfogadhatóbb színvonalú, mediterrán jellegű borításban tündököltek.

A funérlemezek között bármi megtörténhet - Fotó: gaysuanabudapest.com

A funérlemezek között bármi megtörténhet – Fotó: gaysuanabudapest.com

A szauna törzsközönsége többnyire átlagosan elhízott, harmincas-negyvenes éveikben járó hazai versenyzőkből állt. A Pink Puli helyszíni tudósítói által felfedezett két, külföldi illetőségű csúcsbika láthatóan szintén kalandvágyból csöppent az erotikus pincerendszerbe. A gőzfürdőzést lezáró tisztálkodásunk szintén örök élmény marad, a nyilvános zuhanyzóban megejtett tusolásunkat ugyanis egy ötvenes férfiakból álló ünneplő tömeg követte végig.

Mindent összevetve a Magnum szauna a maga műfajában elfogadható szolgáltatást kínál. Azok számára, akik középkorú, köpcös férfiakkal kívánnak nagy nyilvánosság előtt közösülni, alkalmasabb belföldi színhelyet aligha ajánlhatunk.

Kommentáld írásainkat a facebookon!