Portállá alakul a Pink Puli – most érdemes csatlakozni!

A pinkpuli.com hamarosan átalakul és azonos névvel – , ám egy léptékkel nagyobb formátumban – immáron meleg portálként működik tovább.

Ezzel egyedülálló hír és információforrásaként kívánja szolgálni a hazai meleg közösség tematikus hír- és információigényét. Az induló portál az átalakulással egy időben „megnyitja kapuit” a külsős szerzők előtt. A Pink Puli csapata már augusztustól várja a téma iránt fogékony, pályakezdő újságírók, publicisták, kritikusok, illetve emberi jogi és közéleti témák iránt érdeklődő egyetemisták, főiskolai hallgatók írásait.

Magyarország első, on-line meleg profilú közéleti és életmód magazinjának szerkesztősége széleskörű lehetőséget biztosít arra, hogy a jelentkezők önkéntes alapon, rugalmas keretek között próbálhassák ki magukat az elektronikus média világában. A nyitott és barátságos szerkesztőség elsősorban életmód és kultúra (dizájn, divat, gasztronómia, testépítés és kortárs művészetek) témakörében kíván majd írásokat megjelentetni a kapcsolatépítésre, meleg közéletre nyitott fiatal szerzőgárda segítségével.

A szerkesztőség az önéletrajzokat, motvációs leveleket, valamint az esetleges próbaanyagokat a kapcsolat@pinkpuli.com címre várja.