WoW parti – zenei félreértés a Margitszigeten

A margitszigeti Wndrlndben megrendezett WoW (Women on Women) partin a konténervécé és a retro színpad között éjfél tájban hasított az alter-élmény: hipszter szakáll, felnyírt hajak, műbőr mellény – ipari mennyiségben.

A kétharmad-házzal üzemelő buliban alapvetően jóarcú bölcsészek unatkoztak lagymatag zenei aláfestésre. A túlnyomórészt leszbikus lányokból álló közönségben azért meleg fiúk is akadtak szép számmal. A két mérettel nagyobb kötött pulcsikba és kifutó fast fashion darabokba burkolózó, többnyire vékonydongájú srácok már a szerelésükkel beintettek a fogyasztói társadalomnak. Nem így a szórakozóhely bárpultja, ahol aránylag lassan, ám relatíve drágán juthattunk szeszesitalokhoz.

Párhuzamos dj-zés - Fotó: Pink Puli

Párhuzamos dj-zés – Fotó: Pink Puli

Hajnali egy óra tájban a közönség két részre szakadt: a keménymag dacolva a táncolhatatlan zenével, kényszeredett testmozgásokat végzett a dj-pult előtt, míg a vendégsereg yuppie kisebbsége a bárpultot támasztva figyelte az alteres szaktársak küzdelmét a hangszórókból áradó zenei félreértéssel. Kisebb csoportok eközben üveges tekintettel bámulták az Úri Murinál pontosan kétszer drágább, ám jóval roskatagabb állapotú csócsóasztalnál folyó mérkőzéseket.

Pörgésre készültünk - Fotó: Pink Puli

Pörgésre készültünk – Fotó: Pink Puli

Átmeneti felüdülést jelentett a kisebb csapatban megérkező brazil cserediák-különítmény, akik közül néhány attraktívabb egyed jó pár percre lekötötte szerkesztőségünk tagjainak figyelmét. Sajnos, azonban, hosszú távon a dél-amerikai hímek sem tudták megfelelően ellensúlyozni a rendezvény kiábrándító slamposságát. A bulinak csak nagy jóindulattal nevezhető happening élvezete nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása nélkül jelentős kihívásnak bizonyult.

A három, párhuzamosan játszó diszzsoké hajnali kettő óra körül néhány harsányan ittas vendég javaslatára végül populáris nótákkal igyekezett orvosolni a reménytelennek látszó helyzetet: Britney Spears és Calvin Harris slágerei rázták fel a táncparketten beszélgető, életunt egybegyűlteket. Egymilliárd letöltés, végülis, nem tévedhet.

Kommentáld írásainkat a facebookon!