„Azt szeretnénk, hogy a JOUR igazi közösségi élményt adjon“ – interjú L4 Elfour, azaz Farkas László dj-vel

A „zenei és szórakoztatóipari kísérlet“ vezető lemezlovasával L4 Elfour-ral, azaz Farkas Lászó dj-vel beszélgettünk az induló bulisorozatról. Leleplező erejű műhelytitok-interjú csak a Pink Pulin. 

Pink Puli: Október 17-én JOUR néven indul útjára a legújabb meleg bulisorozat az Ankert Hütte-ben. Miben lesz más a buli, mint a többi fővárosi melegparti?

Farkas László: A JOUR zenei programja minden héten más és más tematika szerint épül fel, igyekszünk az itthon megszokottnál változatosabb és művészileg kiérleltebb elektronikus zenékkel előrukkolni. Az élő DJ show-t pedig az aktuális tematikához igazított, látványos videodiszkó kíséri.

Rendhagyó buli lesz - Fotó: L4 Facebook

Rendhagyó buli lesz – Fotó: L4 Facebook

PP: Csak a vájtfülűekre bazíroztok? Mi lesz a lakossági techno rajongóival?

FL: A kifejezetten exkluzív, csak a JOUR közönsége számára összeállított tartalmak mellett az ismert, mainstream zenéket is olyan verzióban szeretnénk megmutatni, ahogyan máshol nem hallhatják. Folyamatosan és tudatosan keressük azokat a slágergyanús remixeket, amelyek a rádiókon keresztül nem jutnak el a közönséghez.

PP: Már két perce beszélgetünk, de a valamennyi hazai melegbulira jellemző hívószavak még nem hangzottak el: hol marad a glamorous, delux és underground életérzés?

FL: Elcsépelt szavak és unalomig hallgatott slágerfeldolgozások helyett a különleges hangzásvilágra, az egyedi látványra, a pörgős számokra és a féktelen közösségi élményre gyúrunk. Amúgy az exkluzív kifejezést pont az előbb használtam (nevet).

PP: Mire számíthat a közönség az első alkalmakon? 

FL: Október 17-én a szombati Kylie Minouge koncert warm up partijával debütálunk, 24-én pedig egy nem mindennapi balkán diszkóval fűtjük fel a parkettet. Live act formájában pedig ismert vendégművészek és egyéb látványos show elemek is felbukkanhatnak a közeljövőben, de nem lövök le minden poént előre.

PP: Ezekhez az élményekhez milyen jegyárakon juthatnak hozzá a bulizni vágyók? 

FL: A JOUR-t ingyenes bulinak szánjuk. Bónuszként pedig italakciók és csak a JOUR vendégei számára készített koktélkreációk is várhatók. A bárpultnál konvertibilis magyar forint vagy bankkártya használata ajánlott…

loveatfirstsight_poster_final

PP: Felebaráti szeretetből szerveztek nagyszabású melegpartit? 

FL: A JOUR egy zenei és szórakoztatóipari kísérlet, amelyet remélhetőleg a közönség és saját magunk örömére hoztunk létre. Az Ankert hagyományait és saját elhatározásunkat követve döntöttünk úgy, hogy belépődíj-mentes lesz a buli.

PP: Milyen eszközökkel méritek majd a „kísérlet“ sikerességét?

FL: A vendégszámok sokat elárulnak, emellett azonban hangsúlyt helyezünk a közönséggel való folyamatos interakcióra online felületeinken és a helyszínen is. Azt szeretnénk, hogy a JOUR minden alkalommal igazi közösségi élményt adjon. A tematikát pedig a jóízlésünk, a világtrendek, a gondviselés és a közönség igényei együtt alakítják.

Dátum: 2014. október 17., péntek, 23:00

Helyszín: Ankert Hütte, 1061. Budapest, Paulay Ede utca 33.

 

Névjegy: Farkas László, 1987-ben született Tápiógyörgyén. Egyetemi tanulmányai mellett, és azt követően számos televíziós produkció munkatársa, zenei szerkesztője. L4 Elfour művésznéven Magyarország egyik legismertebb, vállaltan meleg dj-je. Olvassa el vele készünk korábbi interjúnkat!

 

 

Kommentáld írásainkat a facebookon!