JOUR – elindult a zeneünnep

Seggrepacsi, chilis koktél, férficsók és Kylie mixek minden mennyiségben: lapunk médiatámogatásával startolt a JOUR az Ankert Hüttében. Elfogult tudósítás a főváros új, ingyenes partisoroztáról. 

Budapest vadonatúj meleg bulisorozta múlt pénteken Kylie Minogue warm up partijával mutatkozott be a megújult Ankert Hüttében. A szombati munkanap ellenére nem sokkal 23:00 óra után váratlan meleg tömegek bukkantak fel a trendi romkocsma téliesített tereiben. A hétről hétre változatos tematikát és igazi közösségi élményt ígérő bulisorozat nyitópartiján oldott hangulatban valóban nem volt hiány: miközben az Ankert táncterében élféltájt már javában pörgött a buli, a kerthelyiség bárpultjánál egy heteró legénybúcsú tagjai seggrepacsival melegítettek.

Forró volt a hangulat – Fotó: JOUR Facebook

Italozás ügyében azonban a parti célközönségét sem kellett félteni, a vendégsereg jelentős része a JOUR speciális, chilis koktéljával bontakoztatta ki alkoholfogyasztási tehetségét. A Spicy Blush fantázianéven futó vodka-chili-mangó alapú koktél-, illetve shotkreáció hozta a hozzá fűzött reményeket, tömeges előállítása olykor meg is haladta a bárpult kapacitását. A söntésnél várakozó egybegyűltek azonban az idő előrehaladtával egyre izgalmasabb jeleneteket tekinthettek meg. A Comedy Central JOUR-on mulató sztárjai mellett egyre több önjelölt stand up-os került elő a bárpult mellett. A legnépszerűbb botcsinálta fellépőnek egy szemrevaló, jordán italakrobata bizonyult, aki röviditalát a földre helyezve, a szeszt csak a száját használva, spárgából felállva tette magáévá.

Nem tudtuk megállapítani, hogy a chilis koktél állítólagos afrodiziákum hatása, a DJ zenei teljesítménye vagy a buli légköre miatt, de a közönség a hajnali órákban egyre bujább jeleneteket produkált. Bár explicit szexualitáshoz nem volt szerencsénk, a tánctéren, a kerthelyiségben és a romkocsma félreeső sarkaiban is az átlagosnál többen találtak egymásra. Csókolózó férfiak mellett azonban egyéb látványosság is akadt: a spéci DJ szetteket – a megszokott diavetítés-jellegű youtube válogatások helyett – a JOUR-on igazi videodiszkó kísérte. A legnépszerűbb Kylie klipeket pedig ritkaságnak számító felvételek profin effektelve keretezték.

Fotó: JOUR Facebook

Fotó: JOUR Facebook

Ugyan a látványt nem, ám a zenét az otthon maradtak is élvezhették, hiszen a partit a Rádió Pink élőben közvetítette. A meleg partiszcéna népszerű lemezlovasa, L4 Elfour kimaxolta az estét: ha az Ankert falai a popcunamitól nem is dőltek össze, a táncterén és a csatlakozó termekben úgy dübörgött a buli, hogy a vetítőgép hajnali három körül egyszerűen kiszakadt a plafonból. Bár a közönség is érzékelte, hogy utóbbi nem számíthatott tervezett show-elemnek, e közjáték sem okozott fennakadást: a vendégsereg keménymagja a fél ötös zárásig stabilan ropta a parketten.

A szervezők közlése szerint a heti rendszerességű ingyenes buli jövő héten Balkan JOUR néven folytatódik. A rendhagyó balkán diszkó – electro swing parti a szlávos hangzásvilágot, a cigányzenét és a swinget hozza el formabontó, sokszor elektronikus köntösben.

Kommentáld írásainkat a facebookon!